REPARATIE CAMPER

Camperhuis is een full service bedrijf voor uw camper. 
Onze werkplaats is professioneel en modern ingericht voor alle werkzaamheden aan uw camper. Onze monteurs zijn goed opgeleid en zeer ervaren in het monteren van accessoires en reparaties in en op uw camper.

JAARLIJKS ONDERHOUD & APK

Voor de jaarlijkse servicebeurten aan uw camper kunt u bij ons terecht. Hierbij controleren wij de opbouw en het onderstel, doen een vochtmeting, controleren gas-water- en elektriciteit, persen de gasinstallatie af, controleren de diverse apparatuur op veilige werking en repareren indien nodig.
Ook voor het jaarlijkse technisch onderhoud en de APK aan het auto gedeelte van uw camper kunt u bij ons terecht wij werken samen met een lokaal Bovag erkend autobedrijf waardoor u niet meer op twee verschillende adressen hoeft te zijn. 

Laat uw camper door onze monteurs controleren op alle veiligheids- en onderhoudsgevoelige punten. Wij zijn bij uitstek geschikt om het onderhoud, de apk, reparaties en (voorjaars)inspectie aan uw camper uit te voeren. Of het nu gaat om een periodieke auto technische beurt (onderhoud is geconcentreerd op het technische gedeelte van de auto, motor en onderstel), een controlebeurt aan de opbouw en camper/caravan gedeelte, of een complete onderhoudsbeurt, waarbij we de gehele camper/caravan van onderhoud voorzien, u bent bij Camperhuis aan het juiste adres.

Combineer BOVAG Onderhoud en APK

Camperhuis is een specialist in het onderhouden van Campers.

Onze keurmeesters controleren uw camper op alle veiligheids- en onderhoudsgevoelige punten. Bij Camperhuis kunt u onderhoud en de jaarlijkse APK in één keer uit laten voeren. Door onze samenwerking met een lokaal BOVAG erkend autobedrijf is niet nodig om uw camper naar twee verschillende adressen te brengen. Dit regelen wij gewoon in één keer voor u.

Zijn er reparaties nodig? Hier draaien wij onze handen niet voor om. Uiteraard gaat dit wel in overleg zodat u geen verassingen achteraf krijgt. 

ACCESSOIRES

Voor de opbouw en inbouw van alle denkbare accessoires bent u bij Camperhuis aan het juiste adres. Denkt u onder andere aan een fietsenrek, scooterdrager, trekhaak, luifel, alarm, omvormers, zonnepanelen, (panorama-) dakluiken, volautomatische Satelliet-systemen, TV, hydraulische stabilisatie, en nog veel meer. Graag bekijken wij met u samen wat de mogelijkheden zijn voor uw camper.

AFSPRAAK MAKEN / INFORMATIE

Heeft u vragen? Of een afspraak maken? Bel, mail of kom langs!
[email protected] | 0418 680 690 | van Voordenpark 7 5301KP ZALTBOMMEL