INBOUW & OPBOUWSERVICE CAMPER

Alles voor een zorgeloze vakantie

Van aankoop tot installatie en onderhoud, ons team van professionals staat voor u klaar.

Aankoop:

Wij helpen u graag bij de zoektocht naar een geschikte camper. Met één van onze adviseurs bespreekt u uw wensen, want waar bent u precies naar op zoek? Wij hebben een groot assortiment tweedehands campers, heeft u al zin in een testrit?

Inbouw en opbouw van accessoires:

Natuur, rust, vrijheid maar wel voorzien van de meest luxe uitrusting? Voor de opbouw en inbouw van alle denkbare accessoires bent u bij Camperhuis aan het juiste adres.

Denk bijvoorbeeld aan een fietsenrek, scooterdrager, trekhaak, luifel, alarm, omvormers, zonnepanelen, (panorama-) dakluiken, volautomatische Satellietsystemen, TV, hydraulische stabilisatie, en nog veel meer.

Kom vrijblijvend langs om de opties voor uw camper te bespreken, onze adviseurs helpen u graag!

Onderhoud:

Genieten van een zorgeloze vakantie kan alleen met een goed onderhouden camper. Verrassingen op dit gebied zijn immers zeer ongewenst. Jaarlijks onderhoud, Apk-keuring en controle van alle aanwezige apparatuur plannen wij graag met u in.

BOVAG:

Wij zijn aangesloten bij BOVAG en u kunt bij ons dan ook gebruik maken van BOVAG-garantie bij aankoop van een nieuwe of tweedehands camper. Bij de BOVAG-onderhoudsbeurt gaan onze gecertificeerde keurmeesters aan de slag.