BOVAG ONDERHOUDSBEURT

Als je een paar weken per jaar gebruik maakt van je camper, sta je er misschien niet bij stil dat deze ook onderhoud nodig heeft. Toch is onderhoud erg belangrijk voor de veiligheid maar ook voor een langere levensduur van uw kostbare bezit.

Bij Camperhuis kun je terecht voor een BOVAG-onderhoudsbeurt. Onze gecertificeerde keurmeesters aan de slag met meer dan zestig punten, zodat uw camper niet alleen voldoet aan alle wettelijke eisen, maar ook aan onze strenge comfort- en kwaliteitseisen.

De keurmeester kijkt onder andere naar:

  • Opbouw, o.a. naar het watersysteem en een uitgebreide bodemcontrole
  • Elektra, o.a. naar aarding, zekeringen, accu en verlichting
  • Gasinstallatie, o.a. afpersen van de gasleidingen, checken drukregelaar en reiniging kachel
  • Vochtmeting, o.a. controleren op vocht op verschillende plekken in de camper.

Naast de wettelijke eisen controleren wij ook diverse apparatuur op veilige werking. Mocht reparatie nodig zijn dan kunnen wij dit na overleg voor u uitvoeren.

Wist u dat een jaarlijkse Apk-keuring verplicht is voor een camper? Ook hiervoor kunt u terecht bij Camperhuis.

Heeft u vragen? Of een afspraak maken? Bel, mail of kom langs!
[email protected] | 0418 680 690 | van Voordenpark 7 5301KP ZALTBOMMEL

Combineer BOVAG Onderhoud en APK

Camperhuis is een specialist in het onderhouden van Campers.

Onze keurmeesters controleren uw camper op alle veiligheids- en onderhoudsgevoelige punten. Bij Camperhuis kunt u onderhoud en de jaarlijkse APK in één keer uit laten voeren. Door onze samenwerking met een lokaal BOVAG erkend autobedrijf is niet nodig om uw camper naar twee verschillende adressen te brengen. Dit regelen wij gewoon in één keer voor u.

Zijn er reparaties nodig? Hier draaien wij onze handen niet voor om. Uiteraard gaat dit wel in overleg zodat u geen verassingen achteraf krijgt.