BOVAG ONDERHOUDSBEURT

Bij een BOVAG Onderhoudsbeurt gaan onze gecertificeerde keurmeesters aan de slag met meer dan zestig punten, zodat uw  camper  niet alleen voldoet aan alle wettelijke eisen, maar ook aan onze strenge comfort- en kwaliteitseisen. Voor de camper is er zowel een algemene onderhoudsbeurt voor de wagen, als een losse opbouwbeurt. 
De keurmeester controleert bijvoorbeeld de elektrische installatie. Ook een bandencheck en vochtmeting zijn ingegrepen.

Uw gasinstallatie krijgt speciale aandacht. De gasleidingen worden afgeperst, de kachel helemaal gereinigd en de keurmeester bekijkt het ‘vlambeeld’: zit er bijvoorbeeld genoeg zuurstof in de vlam? Hierna is de veiligheid van uw fornuis en kachel weer gewaarborgd.

Ook voor het jaarlijkse technisch onderhoud en de APK aan het auto gedeelte van uw camper kunt u bij ons terecht wij werken samen met een lokaal erkend BOVAG autobedrijf waardoor u niet meer op twee verschillende adressen hoeft te zijn. 

Laat uw camper door onze monteurs controleren op alle veiligheids- en onderhoudsgevoelige punten. Wij zijn bij uitstek geschikt om het onderhoud, de apk, reparaties en (voorjaars)inspectie aan uw camper uit te voeren. Of het nu gaat om een periodieke auto technische beurt (onderhoud is geconcentreerd op het technische gedeelte van de auto, motor en onderstel), een controlebeurt aan de opbouw en camper/caravan gedeelte, of een complete onderhoudsbeurt, waarbij we de gehele camper/caravan van onderhoud voorzien, u bent bij Camperhuis aan het juiste adres.

Om pech en ongelukken te voorkomen, is het belangrijk om tijdig een onderhoudsbeurt te plannen.
Een goed onderhouden kampeermiddel is ook prettig bij eventuele verkoop. U investeert met onderhoud in waardevastheid.

REPARATIEGARANTIE
U krijgt overigens ook BOVAG Garantie op reparaties en onderhoud.